Ti írtátok

Időnként rám írtok "a közösségin", dumázunk pár sort, néha megtudom, kik vagytok, mit írtok; megkérdezem, milyen az aktuális graffitis helyzet ma Magyarországon, vagy legalábbis azon a részen, ahol működtök, mi vonz, mi motivál - egy ilyen beszélgetést osztok meg veletek egy olyan valakitől, aki nem tudom, mit ír, de úgy tűnik, benne van..

"Mostanában nagy szó, ha befut egy-egy megfújt vas,azt is kva nehéz beadni, csak a legzorallabbak ütögetik.

Amit hallottam, hogy régen szinte mindenki ment mindenkivel, egység volt a szcénán belül-az ma full nincs így.

Mennek a szánalmas áthúzogatások szánalmas ügyek miatt, mindenki hergeli magát.

Nehéz találni olyat, aki jó felfogásban nyomja, békésen,ismerkedve.

Talán ez túlzás, van pár ismerősöm, akik full jó csávók, és tényleg a festés szeretete miatt nyomjak, a fame másodlagos. De kb. akiket felsoroltál, azokból a legtöbb olyan, hogy azt keresi, hol lógott bele egy rajzod a tagébe, és onnantól el vagy ásva, megy a fedegetés. Mi pl. direkt bele se megyünk ilyesmibe, ha fedtek, legyenek kielégülve, mi majd fújunk máshova.

És hát ugye mivel egyre parább beadni bármit is, egyre többet tudnak a rend őrei,egyre nagyobb a titkolózás is.

Másrészt azért pörög a fújka illegálba, gondolom jársz a városban vagy line-okon (ott szerencsére futnak még évtizedes rajzok is respektből), azért folyamatosan kerülnek fel újak es újak.

Az tuti, hogy a throwiek mennek most, meg ezek a direkt gagyi new wave szettek. És erről a C mondta jól, hogy ha nem tetszik, be lehet fedni jobbal, több színes cuccal, jobb stíllel, de ez a toyolas max a nagyöregektől elfogadható,mert gagyi, üres oltogatás."

Ti mit szóltok hozzá, hogyan látjátok? Egyetértés vagy egyet nem értés?

Megírhatjátok...